Inte som vi tänkt oss

Ja vi satte oss i bilen i morse men vi skulle nog inte ha stigit upp ur sängen. Det var dåligt väder i form av en mindre snöstorm,  dålig sikt, snörök och framför allt mörkt. Vi började prata efter en bit på vägen om vi kanske skulle vända ändå men vi tänkte att när vi kommit så här långt så ska vi nog komma fram också. Vi hinner köra kanske 2 km när vi kommer till en åker/äng/fält när vi möter biler som ger snörök och när den snöröken lättat står 2 rådjur ca 10 m ifrån bilen och det finns ingen möjlighet att få stopp på bilen PANG! Säger det och rådjuret flyger all världens väg men vi fortsätter köra till närmaste parkeringsplats då olycksplatsen inte var en lämplig plats att stanna på. Vi kollar bilen och det är mest plast skador så det var ju tur, men framförallt så skadade inte vi oss.
 
 
 
Bilar och materiella saker går att ersätta men människoliv är så mycket svårare att ersätt. Vi bestämde oss för att det inte var värt att försätta ända fram så vi körde hem (efter att vi polisanmält skadan) och åkte förbi verkstaden och gjorde en skadeanmälan och kontaktade försäkringsbolaget.
 
Väl hemma kom Marcus mamma med katten som Marcus nu har åkt och köra hem då Marcus mamma skulle börja jobba. Mamma kom också förbi och fixade med mina julgardiner, så nu ska jag ta det lugnt här :)

Kommentera här: